IGUAZU VANNFALLENE - MISIONES PROVINSE

 

Klikk her for å se ett interaktivt bilde.

Klikk her for å se ett til interaktivt bilde
 


 

KLIKK HER TIL Å SE EN VIDEO

I motsetning til det som skjer med andre regioner i verden, viser Argentina seg til den besøkende som et land hvor frodigheten er innen rekkevidde og i hvor det er mulig å oppnå med letthet det uoppnålige.

Etter hvert som man reiser langs veien, vokser vegetasjonen til de grader at himmelen blir tildekket mange steder langs ruten. Den fuktige jorden blir rødere, elven blir heftigere, øker sin turbulens sånn at vi, tilsammen med dens økende brøling, blir klar over at vi nærmer oss et annerledes og imponerende sted.

Endelig, inne i regnskogen, åpenbares et av de vakreste og mest overraskende syn i verden, Iguazú-vannfallene, som er blitt erklært en del av Menneskehetens Naturarv av UNESCO. Den er en imponerende vannfall som består av 275 vannfall som kaster seg vilt ut fra en høyde på 80 meter.

Fra observasjonsstedet eller fra mellom de forskjellige vannfallene, som kan nåes ved hjelp av stier, gangbruer eller gummibåter, er det mulig å betrakte dem fra forskjellige synsvinkler og endog nærme seg den imponerende Garganta del Diablo (Djevelens Strupe) som regnes som det beste eksempel av dette naturunderet.

Denne halvsirkelen, dannet av nesten tre hundre kolossale fossefall som får sarte slør i regnbuens farger til å heve seg mens de kolliderer med tordnende bulder, er en storartet scene hvor ingen kan rive seg vekk fra den forføriske følelsen som forårsakes av denne forestillingen av naturens krefter.

IGUAZÚ. Menneskehetens Naturarv av UNESCO

KLIKK HER FOR Å SE FLERE BILDER

Argentina

© Webmaster: Lizandro Llancafilo.

Estadisticas